Teluk Betung Lor, Bandar Lampung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Teluk Betung Utara
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiLampung
KuthaBandar Lampung
Kode Kemendagri18.71.09 Edit the value on Wikidata

Teluk Betung Utara iku kacamatan ing kutha Bandar Lampung, Lampung.