Teddy Heri Setiawan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Teddy Heri
Katerangan priangga
Jeneng dawa Teddy Heri Setiawan
Tanggal lair (1991-04-21) April 21, 1991 (umur 29)
Papan lair Kediri, Indonesia
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Aceh United

Teddy Heri Setiawan (lair ing Kediri, 21 April 1991; umur 29 taun) punika juru main bal-balan berkebangsaan Indonesia kang nduwéni posisi minangka kiper.