Tart endhog

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Egg tart
HK SSP 長沙灣 Cheung Sha Wan 深盛路 Sham Shing Road 泓景滙商場 Banyan Mall shop 蛋撻王 King Bakery Studio December 2019 SS2 egg tarts.jpg
Different variations of egg tarts
Jeneng liyanéDaahn tāat; po tat
JinisPastry
AjanganDessert, snack
Panggonan asalHong Kong and Macau
Woworan pokokFlour, butter, sugar, egg, custard, milk
Buku masakan: Egg tart  Médhia: Egg tart
Tart endhog

Tart endhog ( traditional Chinese ) minangka olahan jinis tart kastard sing ditemokake ing masakan Kanton sing asale saka tart kastard Inggris lan pastel de nata Portugis. Panganan iki kasusun saka glepung ndhuwur jajanan njaba kapenuhan endhog custard . Tart endhog asring disajikake ing restoran dim sum lan cha chaan tengs .