Tarsius tarsier

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tarsius tarsier
Status konsèrvasi
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Animalia
Filum: Chordata
Kelas: Mammalia
Ordo: Primata
Kulawarga: Tarsiidae
Marga: Tarsius
Erxleben, 1777
Jinis: T.tarsier
Jeneng binomial
Tarsius tarsier
(Erxleben, 1777)
Sinonim

Tarsius spectrum (Pallas, 1779)

Tarsius tarsier (Kéwan memedi/Kethèk memedi) iku siji jinis primata cilik, nduwèni awak awarna soklat kapara abang kanthi werna kulit klawu, mata gedhé lan kuping amba madhep mangarep.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ Shekelle, M. & Salim, A. (2008). Tarsius tarsier. Dhaptar Abang Spesies Terancam IUCN 2008. IUCN 2008. Diakses ing 1 January 2009.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tarsius_tarsier&oldid=830611"