Tarsius tarsier

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tarsius tarsier
Spectral Tarsier.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Chordata
Klas: Mammalia
Ordho: Primata
Famili: Tarsiidae
Génus: Tarsius
Erxleben, 1777
Spésies: T.tarsier
Jeneng binomial
Tarsius tarsier
(Erxleben, 1777)
Sinonim

Tarsius spectrum (Pallas, 1779)

Tarsius tarsier (Kéwan memedi/Kethèk memedi) iku siji jinis primata cilik, duwé awak awarna soklat kapara abang kanthi warna kulit klawu, mata gedhé lan kuping amba madhep mangarep.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ Shekelle, M. & Salim, A. (2008). "Tarsius tarsier". IUCN Red List of Threatened Species. Version 2008. International Union for Conservation of Nature. Dijupuk 1 January 2009.