Tarasari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tarasari
Tarasari.jpg
Packet of Tarasari
AjanganPrashad
Panggonan asalNepal
Tlatah utawa prajaHills
Woworan pokokSugar
Buku masakan: Tarasari  Médhia: Tarasari

Tarasari kalebu gula . Lumrahe manis banget.Tarasari (Nepal Bhasa: तारासारी ) yaiku werni panganan legi sing arupa gula . Utamane digunakake ing papan agama Hindu kanggo nawakake dewa . Kutha iki misuwur ing Nepal .