Tanjung Redheb, Berau

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tanjungb Redeb
Kacamatan
Nagara Indonésia
KabupatènBerau
Pamaréntahan
 • Camat

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] Tanjung Redhep iku Kacamatan ing Kabupatèn Berau, Kalimantan Wétan, Indonésia.

Désa/Kalurahan[besut | besut sumber]