Tanjung Pura, Langkat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tanjung Pura, Langkat
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Langkat {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Tanjung Pura iku kacamatan ing Kabupatèn Langkat Propinsi Sumatra Lor.

Kabupatèn Langkat