Tanjung

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
sawijining tanjung

Tanjung yaiku dharatan kang njorok marang segara, utawa dharatan kang diubengi dening segara ing katelu sisine. Tanjung kang amba diarani semenanjung. Tanjung yaiku kosokbaline saka teluk, ananging biasane tanjung lan teluk bisa ditemoake ing garis panté kang padha.[1]

Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

  1. ^ [1]
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tanjung&oldid=835500"