Tanjung

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
sawijining tanjung

Tanjung ya iku dharatan kang njorok marang segara, utawa dharatan kang diubengi déning segara ing katelu sisine. Tanjung kang amba diarani ujung. Tanjung ya iku kosokbaline saka lempongan, ananging biasane tanjung lan lempongan bisa ditemoake ing garis pasisir kang padha.[1]

Cathetan sikil[sunting | besut sumber]

  1. ^ [1]
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tanjung&oldid=1055482"