Tamara E. Jernigan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tamara Elizabeth "Tammy" Jernigan
Antariksawati NASA
KabangsanAmerika Sarekat
StatusPensiun
Lair (1959-05-07) Mèi 7, 1959 (umur 65)
Chattanooga, Tennessee
Pedamelan sanèsIlmuwan
MisiSTS-40, STS-52, STS-67, STS-80, STS-96
Èmblem misi

Tamara Elizabeth "Tammy" Jernigan, Ph.D. (lair ing Chattanooga, Tennessee, 7 Mèi 1959; umur 65 taun) yaiku ilmuwan Amerika Sarekat lan mantan antariksawati NASA lan veteran saka limang misi pesawat ulang alik. Ia saiki ngejabat minangka Deputy Principal Associate Director ing organisasi Weapons and Complex Integration (WCI) ing Lawrence Livermore National Laboratory.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Dr. Tamara Jernigan | Science Mission Directorate". science.nasa.gov. Diarsip saka sing asli ing 2017-05-13. Dibukak ing 2019-01-15.