Tébéng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Prajurit Zulu kanthi Tébéng
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tébéng&oldid=889443"