Szczawno-Zdrój

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Szczawno-Zdrój
POL Szczawno-Zdrój COA.svg
Lambang Szczawno-Zdrój
120px
Lokasi Szczawno-Zdrój
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Szczawno-Zdrój
Situs wèb resmi: judul pranala
Pulitik
Walikutha: ...

Szczawno-Zdrój (Jerman Bad Salzbrunn, nganti 1935 Ober Salzbrunn, 1945–1948 Polski Solice) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung 5.569 jiwa (20 Juni 2007).


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Szczawno-Zdrój&oldid=1090963"