Systat

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
SYSTAT
Pangembang Systat Software Inc.
Versi rilis terbaru 13 / 2009
Sistem operasi Windows
Jenis statistika
Lisènsi proprietary
Situs web SYSTAT

SYSTAT iku piranti alus statistika sing pisanan dikembangaké déning Leland Wilkinson ing taun 1970. Taun 1995, piranti alus iki dituku déning parusahan SPSS Inc.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Systat&oldid=883214"