Systat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
SYSTAT
PangembangSystat Software Inc.
Versi rilis terbaru13 / 2009
Sistem operasiWindows
Jenisstatistika
Lisènsiproprietary
Situs webSYSTAT

SYSTAT iku piranti alus statistika sing pisanan dikembangaké déning Leland Wilkinson ing taun 1970. Taun 1995, piranti alus iki dituku déning parusahan SPSS Inc.

Pranala njaba[besut | besut sumber]