Suwe Ora Jamu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Tèks tembang Suwé Ora Jamu:

Suwé ora jamu
jamu godhong tela
suwé ora ketemu
temu pisan gawé gela