Suwe Ora Jamu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Tèks tembang Suwé Ora Jamu:

Suwé ora jamu
jamu godhong tela
suwé ora ketemu
temu pisan gawé gela