Susu mertéga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
susu mertega
Buttermilk, low fat
Ajiné nutrisi saben 100 g (3.5 oz)
Ènergi169 kJ (40 kkal)
4.8 g
0.9 g
3.3 g
Mineral
Kalsium
(12%)
116 mg
Persèntase sadarma pangira-ira sarana pamrayoga ing AS tumrap wong diwasa.

Susu mertéga nuduhake sawetara ombenan saben dina.

Tembung susu uga nuduhake sawetara ombenan susu sing difermentasi, sing umume ing wilayah panas (kaya ta Balkan, Timur Tengah, Turki, Afghanistan, Pakistan, India, Sri Lanka lan Amerika Serikat sisih kidul),[1] uga ing wilayah kadhemen, kaya ta Skandinavia, Finlandia, Walanda, Jerman, Polandia, Slovak lan Republik Ceko.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Muhlke, Christine (April 22, 2009). "Got Buttermilk?". New York Times.