Supraśl

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Supraśl
Supraśl Lavra
Flag of Supraśl
Flag
Coat of arms of Supraśl
Coat of arms
[[file:Cithakan:Location map Poland|240px|Supraśl is located in Cithakan:Location map Poland]]<div style="position: absolute; z-index: 2; top: Cacad wedharan: Pralambang pada "[" ora kawruhan.%; left: Cacad wedharan: Pralambang pada "[" ora kawruhan.%; height: 0; width: 0; margin: 0; padding: 0;">
[[File:Cithakan:Location map Poland|6x6px|Supraśl|link=|alt=]]
<div style="font-size: 90%; line-height: 110%; z-index:90; position: relative; top: -1.5em; width: 6em; Cacad wedharan: Pralambang pada "[" ora kawruhan.">Supraśl
Coordinates: 53°13′N 23°20′E / 53.217°L 23.333°W / 53.217; 23.333Koordinat: 53°13′N 23°20′E / 53.217°L 23.333°W / 53.217; 23.333
Country Bendera_Polandia Polandia
Voivodeship Podlaskie
County Białystok
Gmina Supraśl
Area
 • Total 5,68 km2 (219 sq mi)
Population (2006)
 • Total 4.578
 • Density Cithakan:Hid8.1/km2 (Cithakan:Hid21/sq mi)
Postal code 16-030
Website http://www.suprasl.pl

Supraśl Cithakan:IPAC-pl ya iku wangun sawijining kutha ing wétan segara Polandia. Tlatah punika dados griya déning Supraśl Lavra, salah satunggalipun saka enem cacahé biara-biara Ortodoks Wétan tumuju ing para lelanang ing Polandia. Dumunung ana ing Podlaskie Voivodeship (madeg taun 1999), sadurungé ana ing Białystok Voivodeship (1975-1998) (1975-1998). Ana ing tlatah Białystok di, kawenkar kurang luwih 15 km wetan segara saka Białystok.Suprasl uga nduwèni kadhudhukan kursi saka Gmina saka Supraśl. Its populasi angka 4.526 (2004).


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Supraśl&oldid=987750"