Supraśl

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Supraśl
Supraśl Lavra
Flag of Supraśl
Flag
Coat of arms of Supraśl
Coat of arms
Lua error nèng Modul:Location_map larik 417: Unable to find the specified location map definition. Neither "Module:Location map/data/Poland" nor "Template:Location map Poland" exists.
Koordhinat: 53°13′N 23°20′E / 53.217°N 23.333°E / 53.217; 23.333Koordhinat: 53°13′N 23°20′E / 53.217°N 23.333°E / 53.217; 23.333
Country  Polen
Voivodeship Podlaskie
County Białystok
Gmina Supraśl
Tlatah
 • Gunggung 5,68 km2 (219 sq mi)
Cacah jiwa (2006)
 • Total 4.578
 • Karapetan Pambulet sing ala ana ing kéné8.1/km2 (Pambulet sing ala ana ing kéné21/sq mi)
Postal code 16-030
Sana jaringan http://www.suprasl.pl

Supraśl Cithakan:IPAC-pl ya iku wangun sawijining kutha ing wétan segara Polen. Tlatah punika dados griya déning Supraśl Lavra, salah satunggalipun saka enem cacahé biara-biara Ortodoks Wétan tumuju ing para lelanang ing Polen. Dumunung ana ing Podlaskie Voivodeship (madeg taun 1999), sadurungé ana ing Białystok Voivodeship (1975-1998) (1975-1998). Ana ing tlatah Białystok di, kawenkar kurang luwih 15 km wetan segara saka Białystok.Suprasl uga nduwèni kadhudhukan kursi saka Gmina saka Supraśl. Its populasi angka 4.526 (2004).


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Supraśl&oldid=1091179"