Supraśl

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Supraśl
Supraśl Lavra
Gendéra Supraśl
Gendéra
Coat of arms of Supraśl
Coat of arms
Country Polen
VoivodeshipPodlaskie
CountyBiałystok
GminaSupraśl
Laladan
 • Gunggung5,68 km2 (219 sq mi)
Cacah warga (2006)
 • Gunggung4.578
 • Pepadhet8.1/km2 (21/sq mi)
Postal code16-030
Situs wèbhttp://www.suprasl.pl

Supraśl Cithakan:IPAC-pl ya iku wangun sawijining kutha ing wétan segara Polen. Tlatah punika dados griya déning Supraśl Lavra, salah satunggalipun saka enem cacahé biara-biara Ortodoks Wétan tumuju ing para lelanang ing Polen. Dumunung ana ing Podlaskie Voivodeship (madeg taun 1999), sadurungé ana ing Białystok Voivodeship (1975-1998) (1975-1998). Ana ing tlatah Białystok di, kawenkar kurang luwih 15 km wétan segara saka Białystok.Suprasl uga nduwèni kadhudhukan kursi saka Gmina saka Supraśl. Its populasi angka 4.526 (2004).