Supraśl

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Supraśl
Supraśl Lavra
Gendéra Supraśl
Gendéra
Coat of arms of Supraśl
Coat of arms
Masalah Lua ing Modul:Location_map larik 442: Unable to find the specified location map definition. Neither "Module:Location map/data/Poland" nor "Template:Location map Poland" exists.
Koordhinat: 53°13′N 23°20′E / 53.217°N 23.333°E / 53.217; 23.333Koordhinat: 53°13′N 23°20′E / 53.217°N 23.333°E / 53.217; 23.333
Country  Polen
Voivodeship Podlaskie
County Białystok
Gmina Supraśl
Tlatah
 • Gunggung 5,68 km2 (219 sq mi)
Cacah jiwa (2006)
 • Gunggung 4.578
 • Kapadhetan 8.1/km2 (21/sq mi)
Postal code 16-030
Sana jaringan http://www.suprasl.pl

Supraśl Cithakan:IPAC-pl ya iku wangun sawijining kutha ing wétan segara Polen. Tlatah punika dados griya déning Supraśl Lavra, salah satunggalipun saka enem cacahé biara-biara Ortodoks Wétan tumuju ing para lelanang ing Polen. Dumunung ana ing Podlaskie Voivodeship (madeg taun 1999), sadurungé ana ing Białystok Voivodeship (1975-1998) (1975-1998). Ana ing tlatah Białystok di, kawenkar kurang luwih 15 km wétan segara saka Białystok.Suprasl uga nduwèni kadhudhukan kursi saka Gmina saka Supraśl. Its populasi angka 4.526 (2004).