Supraśl

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Supraśl
Supraśl Lavra
Flag of Supraśl
Flag
Coat of arms of Supraśl
Coat of arms
Lua error nèng Modul:Location_map larik 417: Unable to find the specified location map definition. Neither "Module:Location map/data/Poland" nor "Template:Location map Poland" exists.
Coordinates: 53°13′N 23°20′E / 53.217°N 23.333°E / 53.217; 23.333Koordhinat: 53°13′N 23°20′E / 53.217°N 23.333°E / 53.217; 23.333
Country Bendera_Polandia Polandia
Voivodeship Podlaskie
County Białystok
Gmina Supraśl
Area
 • Total 5,68 km2 (219 sq mi)
Population (2006)
 • Total 4.578
 • Density Cithakan:Hid8.1/km2 (Cithakan:Hid21/sq mi)
Postal code 16-030
Website http://www.suprasl.pl

Supraśl Cithakan:IPAC-pl ya iku wangun sawijining kutha ing wétan segara Polandia. Tlatah punika dados griya déning Supraśl Lavra, salah satunggalipun saka enem cacahé biara-biara Ortodoks Wétan tumuju ing para lelanang ing Polandia. Dumunung ana ing Podlaskie Voivodeship (madeg taun 1999), sadurungé ana ing Białystok Voivodeship (1975-1998) (1975-1998). Ana ing tlatah Białystok di, kawenkar kurang luwih 15 km wetan segara saka Białystok.Suprasl uga nduwèni kadhudhukan kursi saka Gmina saka Supraśl. Its populasi angka 4.526 (2004).


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Supraśl&oldid=987750"