Sumber Daya Alam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Sumber Daya Alam (SDA)ya iku sekabehané barang ingkang kawujud nganggo cara alami ingkang saged digunakaké kanggé nyukupi kabutuhane manungsa.