Sumber Daya Alam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sumber Daya Alam (SDA)ya iku sekabehané barang ingkang kawujud nganggo cara alami ingkang saged digunakaké kanggé nyukupi kabutuhane manungsa.