Sumber Daya Alam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Sumber Daya Alam (SDA)ya iku sekabehané barang ingkang kawujud nganggo cara alami ingkang saged digunakaké kanggé nyukupi kabutuhane manungsa.