Sumber Daya Alam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Sumber Daya Alam (SDA)ya iku sekabehané barang ingkang kawujud nganggo cara alami ingkang saged digunakaké kanggé nyukupi kabutuhane manungsa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sumber_Daya_Alam&oldid=983003"