Strawberry Prince

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Strawberry Prince
Jeneng asliすとろべりーぷりんす
ParabanSutopuri
(Jepang: すとぷり)
SakaJapan
Mangsa akarya2016–saiki
LabèlSTPR Records
Sana jaringanhttps://strawberryprince.com
AnggotaNanamori
Jel
Satomi
Colon
Rinu
Root
Tilas anggotaKanna
Shiyun
Ketchup
Yuuku

Strawberry Prince (すとろべりーぷりんす Sutoroberī Purinsu?) asring dicekak jeneng dadi SutoPuri (すとぷり?) yaiku klompok Musikal Wong jepang. Klompok kasebut dibentuk ing wulan Juni 2016, kasusun saka enem anggota yaiku Nanamori, Jel, Satomi, Colon, Rinu, lan Root[1][2]

Anggota[besut | besut sumber]

Jeneng Jeneng Jepang Werna Tanggal lair
Nanamori ななもり。 Purple (1995-06-23) Juni 23, 1995 (umur 25)
Jel ジェル Orange (1996-07-28) Juli 28, 1996 (umur 24)
Satomi さとみ Pink (1993-02-24) Fèbruari 24, 1993 (umur 28)
Colon ころん Blue (1996-05-29) Mèi 29, 1996 (umur 25)
Rinu 莉犬 Red (1998-05-24) Mèi 24, 1998 (umur 23)
Root るぅと Yellow (1998-10-25) Oktober 25, 1998 (umur 22)

Mantan Anggota[besut | besut sumber]

Jeneng Jeneng Jepang
Kanna かんな
Shiyun しゆん
Ketchup けちゃっぷ
Yuuku ゆうく

Karya musik[besut | besut sumber]

Tunggal (Single)[besut | besut sumber]

  • Ichigo-iro natsu hanabi
  • Strawberry Halloween Night
  • Parade wa kokosa
  • Christmas no mahō
  • Strawberry Nightmare
  • Mabushigariya
  • Suki suki seijin
  • Dai uchū Rendezvous
  • Streamer

Album[besut | besut sumber]

  • 2019 - Strawberry Love!
  • 2020 - Strawberry Next!
  • 2020 - Strawberry Prince

Filmografi[besut | besut sumber]

Taun Judhul Judhul Basa Jepang Jaringan Cathetan Ref.
2019 Strawberry Monday すとぷりMonday Nippon Broadcasting System [3]
2019–saiki Strawberry Stop Listen! すとぷりのStop Listen! Renamed after the broadcast schedule changed to Tuesday [4][5]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "6人組エンタメユニット・すとぷり 新アルバムが発売初日15万枚 来年1月23日初の武道館公演へ ななもり。「皆さんに『好き』と言ってもらえるように努力し続けたい」". Hochi Sports (ing basa Japanese). 2020-11-12. Diarsip saka asliné ing 2020-11-12. Dibukak ing 2020-12-18.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)
  2. "「鬼滅」の次は「すとぷり」? いま中高生が熱狂する"顔を出さない"謎のユニットとは". AERAdot (Asahi Shimbun) (ing basa Japanese). 2020-11-26. Diarsip saka asliné ing 2020-11-29. Dibukak ing 2020-12-18.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)
  3. "すとぷりMondayスタート? | すとぷりのStop Listen! | ニッポン放送 ラジオAM1242+FM93" (ing basa Jepang). Dibukak ing 2020-11-14.
  4. "すとぷりのStop Listen! | ニッポン放送 ラジオAM1242+FM93" (ing basa Jepang). Dibukak ing 2020-11-14.
  5. "すとりすがスタート! | すとぷりのStop Listen! | ニッポン放送 ラジオAM1242+FM93" (ing basa Jepang). Dibukak ing 2020-11-14.

Link eksternal[besut | besut sumber]