Stoczek Łukowski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Stoczek Łukowski
POL Stoczek Łukowski COA.svg
Lambang Stoczek Łukowski
Barkas:POL Stoczek Łukowski map.svg
Lokasi Stoczek Łukowski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Stoczek Łukowski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Stoczek Łukowski iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.