Stik kèju

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cheesesteak
PatsCheesesteak.jpg
A cheesesteak sandwich with Cheez Whiz
Jeneng liyanéPhiladelphia cheesesteak, Philly cheesesteak
AjanganMain course
Panggonan asalUnited States
Tlatah utawa prajaPhiladelphia, Pennsylvania
DigawéPat & Harry Olivieri
Hawa ajanganHot
Woworan pokokSliced steak, cheese, bread
VariasiMultiple
Buku masakan: Cheesesteak  Médhia: Cheesesteak

Cheesesteak (uga dikenal minangka cheesesteak Filadelfia, cheesesteak Philly, sandwich keju, keju steak, utawa steak lan keju ) yaiku roti lapis sing digawe saka potongan daging sapi sing diiris tipis lan keju sing dilebur ing gulung hoagie sing dawa. [1] [2] Panganan fast food regional sing populer, asale saka kutha AS ing Philadelphia, Pennsylvania . [3] Kajaba iku umume kalebu bawang saos, saos tomat, saus panas, uyah, lan mrica ireng .

Rujukan[besut | besut sumber]

Kajaba iku umume kalebu bawang saos, saos tomat, saus panas, uyah, lan mrica ireng .

  1. Pham, K.; Shen, P.; Phillips, T. (2014). Food Truck Road Trip--A Cookbook: More Than 100 Recipes Collected from the Best Street Food Vendors Coast to Coast. Page Street Publishing. ISBN 978-1-62414-087-7.
  2. Fodor's Travel Publications, I.; Jabado, S.C. (2010). Fodor's 2010 Philadelphia & the Pennsylvania Dutch Country. Fodor's Philadelphia and the Pennsylvania Dutch Country. Fodor's Travel Pub. p. 120. ISBN 978-1-4000-0877-3.
  3. Greater Philadelphia Tourism Marketing Corporation (21 November 2008). "Philadelphia – African American Visitor's Guide and its suburbs" (PDF). Diarsip saka sing asli (PDF) ing 2006-12-10.