Stadion Utama Gelora Bung Karno

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Stadion Utama Gelora Bung Karno ya iku komplèk stadion kanggo ulah raga sing dumunung ing kuthā Jakarta.

Réferènsi[besut | besut sumber]