Menyang kontèn

Stadion Paloma Mizuho

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Stadion Paloma Mizuho
Peta
LocationNagoya, Jepang
Coordinates35°07′22″N 136°56′39″E / 35.122721°N 136.944301°E / 35.122721; 136.944301
OwnerNagoya City
Capacity27,000
Field size106 x 68 m
SurfaceGrass
Construction
Opened1941
Renovated1950, 1994
Expanded1982
Tenants
Nagoya Grampus

Stadion Paloma Mizuho (パロマ瑞穂スタジアム?)[1] yaiku stadion serbaguna ing Nagoya, Jepang. Biyen dikenal kanthi jeneng Stadion Atletik Nagoya Mizuho (名古屋市瑞穂公園陸上競技場). Wiwit April 2015, dheweke diarani Stadion Paloma Mizuho kanggo hak menehi jeneng.

Ringkesan[besut | besut sumber]

Umume digunakake kanggo pertandingan bal-balan lan dadi stadion kandang paruh waktu Nagoya Grampus bebarengan karo Stadion Toyota. Stadion kasebut nduwe kapasitas 27.000 wong lan dibangun ing taun 1941.

Bedane beda karo Stadion Rugbi Mizuho, sing duwe kapasitas 15.000 lan digunakake utamane kanggo rugbi, kalebu pertandingan lan digunakake utamane kanggo rugbi, kalebu pertandingan League One.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]