Stąporków

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stąporków
POL Stąporków COA.svg
Lambang Stąporków
120px
Lokasi Stąporków
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Salib Suci
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Stąporków
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Stąporków iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.