Sridadi Sarengat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sridadi Sarengat (miyos 13 Juni 1930 ing Surakarta) yaiku Ketua PIVERI Surakarta lan uga sregep ing KOWAVERI, GOWS, lan PEWARI sing jabatan ketua naté dicepeng dhèwèké. [1]

Piyambakipun nggadhahi agama Islam, SD, SMP, lan KPAA dipungkasi ing kutha ingkang sami yaiku Solo. Pawiwahanipun kaliyan Sarengat nggadhahi sekawan putra, piyambak-piyambak Sarwosi Rahayu, Ir. Rachmadi Nugroho (dosen UNS), Ir. Wibowo Tri Hantoro (swasta) lan Ir. Singgih Widagdo (Sales Manager Bereaucoal) Jakarta. Piyambakipun kalian kaluwarga .

Babad Gesang[besut | besut sumber]

Miturut piyambakipun tiyang sepuh ing jaman semanten ingkang njèngkèlaké, agawe Sridadi cilik boten brontak ing manahipun. Rikala semanten lumrahipun tiyang sepuh langkung nengenaken

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Rochadi DS, Sri, ed. (2005). Mini Biografi Sejumlah Tokoh & Eksekutif Wong Solo. Semarang: Citra Alumni Perkasa. kk. 118–119.