Squash

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Squash sing rasane woh sadurunge lan sawise dicampur karo banyu

Squash (kadang dikenal minangka cordial ing basa Inggris Inggris, encer ing basa Hiberno Inggris, lan jus encer ing basa Inggris Skotlandia [1] ) yaiku sirup konsentrat non-alkohol sing digunakake nalika nggawe minuman . Biasane rasane woh-wohan, digawe saka jus buah, banyu, lan gula utawa sulih gula . Squash modern uga ngemot pewarna panganan lan rasa tambahan. Sawetara labu tradisional ngemot ekstrak herbal, utamane kembang tuwa lan jahe .Squash dicampur karo banyu utawa banyu karbonat sadurunge diombe [butuh sitiran] . Jumlah banyu sing ditambahake yaiku kanggo rasa, kanthi waluh dadi saya kurang kuwat mula diencerake. Minangka mixer ngombe, bisa uga dikombinasikake karo minuman beralkohol kanggo nyiyapake koktail .

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Dictionary of the Scots Language:: SND :: sndns1181". Dibukak ing 2019-10-13.