Spanakopita

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Spanakopita

Spanakopita ya iku sawijining panganan utama ana ing wilayah Yunani . panganan iki asale saka bayam karo keju feta . Spanakopita padatane pisanan bayam kudu digodhog dhisik banjur disiramake banyu adhem banjur ditambahi tambahan kaya dene daging, iwak lan liya-liyane.

Kulit spanakopita iku digawe saka campuran glepung sing wis diisi, banjur dipanggang nganti mateng.

Deleng uga[besut | besut sumber]

  • Tyropita