Spanakopita

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Spanakopita

Spanakopita yaiku sawijining panganan utama ana ing wilayah Yunani . panganan iki asale saka bayam karo keju feta . Spanakopita padatane pisanan bayam kudu digodhog dhisik banjur disiramake banyu adhem banjur ditambahi tambahan kaya déné daging, iwak lan liya-liyane.

Kulit spanakopita iku digawé saka campuran glepung sing wis diisi, banjur dipanggang nganti mateng.

Deleng uga[besut | besut sumber]

  • Tyropita