Spam musubi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Spam musubi
A plate of freshly made Spam musubi.
Spam musubi made from Spam and rice
AjanganSnack
Panggonan asalUnited States
Tlatah utawa prajaHawaii
Hawa ajanganHot or cold
Woworan pokokSpam, rice, nori, soy sauce
Buku masakan: Spam musubi  Médhia: Spam musubi
Musubi spam umume didol ing toko sing dikemas ing kothak plastik.

Spam musubi minangka salah sawijining olahan jinis panganan cemilan lan nedha awan sing populer digawe saka irisan roti panggang Spam sing dipasang ing antarane utawa ing ndhuwur blok beras, dibungkus karo nori ing tradhisi omusubi Jepang.

Spam musubi sing murah lan bisa dibukak, umume ditemokake ing cedhak pendaptaran awis ing toko-toko utawa toko -toko pop ing saindenging Hawaii. Olahan iki bisa digawe kanthi bahan sing pas, lan umume mung nggunakake spam, beras, uyah, nori lan shoyu (kecap). Ing Hawaii, musubi digawe saka spam krasan digawe ing nampan katering ing acara resmi dening koki selebriti kayata Alan Wong ing restoran eksklusif. [1]

Spam musubi nganggo endhog.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Chew, Cynthia. "The Land of SPAM". The Food Pornographer.