Sop timun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cucumber soup
Cucumber soup.jpg
Zupa ogórkowa is prepared using sour, salted cucumbers
Jeneng liyanéOgórkowa
AjanganSoup, entree
Panggonan asalPoland
Tlatah utawa prajaCentral Europe
Hawa ajanganHot or Cold
Woworan pokokCucumber, pickled cucumber
Buku masakan: Cucumber soup  Médhia: Cucumber soup

Sup timun minangka sup tradisional saka Polen lan Litowen (basa Polen : (pra=|Babagan swara iki Ngenani wuni iki Zupa ogórkowa kadang kala mung ogórkowa ). Iki digawe saka timun asem, uyah lan kentang . Kadhangkala beras diganti karo kentang.