Sop iwak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sop iwak
Quail 07 bg 041506.jpg
New England klow chowder digawe nganggo kentang lan krim
JinisSoup
Woworan pokokIwak utawa panganan laut, sayuran, cairan (iwak awetan, jus, banyu)
Buku masakan: Sop iwak  Médhia: Sop iwak

Sop iwak minangka panganan sing digawe kanthi nggabungake iwak utawa panganan laut karo janganan lan stok, jus, banyu, utawa cairan liyane. Sup panas uga ditondoi dening bahan-bahan padhet sing nggodhog ing cairan ing pot nganti rasa diekstrak, dadi duduh kaldu.