Sop babi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bacon soup
Celery and Bacon Soup.jpg
Celery and Bacon Soup
JinisSoup
Woworan pokokBacon, vegetables
Buku masakan: Bacon soup  Médhia: Bacon soup

Sup daging babi yaiku sup sing digawe saka daging babi . Umume pirang-pirang sayuran ditambahake [1] lan asring dadi agen ngembang kayata gandum mutiara, lentil [2] utawa tepung jagung . Bisa ditambah menyang sup minestrone Italia kanggo nambah rasa. [3]

Akeh jinis sing ana, sing bisa nggabungake bahan-bahan utama kayata kubis, [4] [5] kacang buncis, [6] kentang, [7] lentil, bayem, polong, kembang kol, brokoli, bawang, waluh [8] lan beras. [9]

Babi minangka tambahan umum ing pirang-pirang sup, kalebu sup krim, utamane sing duwe rasa entheng sing ora bisa ngalahake daging babi. [10]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Kaminsky, P.; Rama, M. (2013). Bacon Nation: 125 Irresistible Recipes (ing basa Spanyol). Workman Publishing. pp. 58–59. ISBN 978-0-7611-6582-8. Dibukak ing February 12, 2015.
  2. Hanson, B.J.; Hanson, J. (2002). The Everything Soup Cookbook. F+W Media. p. 270. ISBN 978-1-60550-571-8. Dibukak ing February 12, 2015.
  3. Tablet to Table Vol 1 Issue 3. Tercio Publishing.
  4. Johnson, F.K. Delicious Soup Recipes (ing basa Spanyol). Fraser Keith Johnson. Dibukak ing January 24, 2015.CS1 maint: ref=harv (link)
  5. Norris, A. (2014). Yummy Soup Cookbook: A Collection of Tasty and Simple Homemade Soup Recipes. MaxHouse. Dibukak ing January 24, 2015.CS1 maint: ref=harv (link)
  6. Larsen, L.J. (2009). Knack Soup Classics: Chowders, Gumbos, Bisques, Broths, Stocks, and Other Delicious Soups. Globe Pequot Press. pp. 74–75. ISBN 978-0-7627-6154-8. Dibukak ing 2015-02-12.
  7. Patch, Gooseberry (2012). Our Favorite Soup & Bread Recipes Cookbook: 2 Cookbooks in One...Soup in One Half, Bread in the Other. Our Favorite Recipes Collection. Gooseberry Patch. p. 40. ISBN 978-1-62093-061-8. Dibukak ing February 12, 2015.
  8. Media, A. (2013). Bacon!: From Bacon Tacos to Bacon Mac N' Cheese, 50 Sizzling Recipes!. F+W Media. p. 24. ISBN 978-1-4405-6535-9. Dibukak ing February 12, 2015.
  9. Williams, E.J. (2011). Yenni in the Rhythm of Everyday. Q-Press Publishing. p. 27. ISBN 978-0-9871695-4-9. Dibukak ing February 12, 2015.
  10. Bacon!: From Bacon Tacos to Bacon Mac N' Cheese, 50 Sizzling Recipes!. Adams Media. 2013.