Sonic the Hedgehog

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Logo waralaba Sonic the Hedgehog.

Sonic the Hedgehog minangka waralaba sing diduweni dening Sega, sing dadi pusat ing karakter protagonis Sonic, landak biru antropomotor kanthi kacepetan supersonik. Biasane, Sonic kudu mungkasi rencana ala Dr. Robotnik kanggo nguwasani jagad iki, asring dibantu kanca-kancane, kaya ta Tails, Amy Rose, lan Knuckles.

Pranala njaba[besut | besut sumber]