Somba Opu, Gowa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Somba Opu
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Propinsi Sulawesi Kidul
Kabupatèn Gowa

Somba Opu iku kacamatan ing Kabupatèn Gowa Provinsi Sulawesi Kidul Indonésia. Kacamatan iki jembaré 28,09 km2. Kutha krajan kacamatan dumunung ing Sungguminasa. Jeneng Somba Opu uga dadi jeneng dalan gedhé ing kutha Makassar.

  • Kalurahan Batangkaluku
  • Kalurahan Bonto-Bontoa
  • Kalurahan Bontoramba
  • Kalurahan Kalegowa
  • Kalurahan Katangka
  • Kalurahan Mawang
  • Kalurahan Paccinongang
  • Kalurahan Pandang-Pandang
  • Kalurahan Romangpolong
  • Kalurahan Samata
  • Kalurahan Sungguminasa
  • Kalurahan Tamarunang
  • Kalurahan Tombolo
  • Kalurahan Tompobalang