Soklat putih

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
White chocolate
Chopped white chocolate chunks.jpg
Pieces of white chocolate
JinisChocolate
AjanganDessert
Panggonan asalSwitzerland
DigawéNestlé
Woworan pokokCocoa butter, sugar, milk solids
Woworan kang lumrah kaanggoVanilla
Buku masakan: White chocolate  Médhia: White chocolate

Coklat putih minangka salah sawijining olahan gula-gula coklat, warna gading pucat, digawe saka mentega koko, gula, padatan susu lan kadang-kadang vanila . Coklat putih ora ngemot padatan koko, sing ditemokake ing jinis coklat liyane, [1] kayata coklat susu lan coklat peteng . Padat ing suhu kamar 25 °C (77 °F) amarga titik leleh saka butter coklat, mung coklat kacang komponèn saka coklat putih, iku 35 °C (95 °F) . [2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. rens