Skeleton Crew

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Skeleton Crew iku koleksi angka 2 saka fiksi cekak anggitané Stephen King, diterbitaké déning Putnam kala Juni 1985. Edisi cumpèn saka atusan kopi dibabar déning Scream/Press wulan Oktober 1985 (ISBN 978-0910489126). Kanthi pangilustrasi ya iku J. K. Potter. Skeleton Crew ngamot carita cekak tambahan, "The Revelations of 'Becka Paulson," sing asliné dilebokaké ing majalah Rolling Stone (19 Juli– 2 Agustus 1984). Skeleton Crew sabanjuré digabung ing novelé King taun 1987, The Tommyknockers.[1] Judhul asli sesirahané ya iku Night Moves.[2]

Adhaptasi[besut | besut sumber]

Filem lan televisi[besut | besut sumber]

"Word Processor of the Gods" (1984 TV Laurel, disutradarani Michael Gornic) iku episode 22 menit saka Tales from the Darkside.

"Gramma" (1986 CBS/MGM-UA, disutradarani Bradford May) iku episode 21 menit saka The New Twilight Zone sing naskahé ditulis Harlan Ellison.

"The Mist" diadhaptasi kanthi wujud filem The Mist (2007 The Weinstein Company, disutradarani lan naskahé dianggit Frank Darabont), dibabar 21 November 2007.

"Gramma" diprodhuksi manèh kanthi asesirah Mercy, kanthi lakoné Chandler Riggs lan Dylan McDermott.[3]

Rujukan[besut | besut sumber]