Skawina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Skawina
POL Skawina COA.svg
Lambang Skawina
Poland location map.svg
Lokasi Skawina
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Skawina
Situs wèb resmi: http://www.um.skawina.net/
Pulitik
Walikutha: ...

Skawina (Jerman Konradshof) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung 27,328 jiwa (2008).

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Skawina nduwèni kutha kembar:

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ "Civitanova Marche - Twin Towns". © 2008 Comune di CIVITANOVA MARCHE - Piazza XX Settembre n.93 - 62012 - Civitanova Marche (MC). Dijupuk 2008-12-04. 

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • (pl)

Situs resmi


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Skawina&oldid=1090955"