Skaryszew

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Skaryszew
POL Skaryszew COA.svg
Lambang Skaryszew
POL Radom map.svg
Lokasi Skaryszew
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Mazowia
Jembar: 27,49 km²
Padunung: 3.922 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: WRA
Alamat
balé kutha:
ul. Słowackiego 6
26-640 Skaryszew
Situs wèb resmi: www.skaryszew.pl
Pulitik
Walikutha: Józef Witold Nagrodzki

Skaryszew iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 3.922 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Skaryszew&oldid=1001790"