Sirup betula

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Festival sap Birch, Rusia. Penguapan sap birch menyang sirup birch

Sirup birch minangka sirup rasa mineral gurih sing digawe saka getah birch, lan diproduksi kanthi cara sing padha karo sirup maple . Nggawe sirup birch luwih angel tinimbang nggawe sirup maple, mbutuhake udakara 100-150 liter kanggo ngasilake siji liter sirup (luwih saka kaping pindho sing dibutuhake kanggo sirup maple).