Menyang kontèn

Sinister (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sinister
DisutradaraniScott Derrickson
Diprodhuseri
Ditulis déning
Dibintangi
DimusikiChristopher Young
SinématografiChristopher Norr
Dibesut déningFrédéric Thoraval
Dibabar déning
Tanggal metu
Suwéné
109 minit[2]
NagaraKarajan Manunggal
Amerika Sarekat
BasaInggris
Rantaman$3 yuta[3]
Kalarisan$87.7 yuta[4]

Sinister yaiku filem horor supranatural Amerika Sarekat taun 2012 sing disutradharani lan ditulis dening Scott Derrickson. Filem kasebut nampilke Ethan Hawke, Juliet Rylance, James Ransone, Fred Thompson, lan Vincent D'Onofrio.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Sinister". Box Office Mojo.
  2. "SINISTER (15)". British Board of Film Classification. July 6, 2012. Dibukak ing July 27, 2015.
  3. Kaufman, Amy (2012-10-11). "'Taken 2,' 'Argo' in tight race for No. 1 at weekend box office". Los Angeles Times. Dibukak ing 2013-06-16.[pranala mati permanèn]
  4. "Sinister (2012) - Financial Information". The Numbers. Dibukak ing 20 February 2018.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Scott Derrickson