Sing Street (Filem taun 2016)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gambar:Sing Street poster.jpeg
Gambar Poster Resmi

Sing Street iku filem musikal komédi-drama saka Irlandia sing diserat, diprodhuksi lan disutradarai déning John Carney. Distèr déning Lucy Boynton, Maria Doyle Kennedy, Jack Reynor, Kelly Thornton, lan Ferdia Walsh-Peelo, mula ceritané eneng bocah lanang sing nggawé band kanggo gawé kagum bocah wadon.

Filem iki digebyag ing Sundance Film Festival ing 24 January 2016.[1] Sing Street dibabar ing Irlandia ing 17 March 2016,[2] ing US tanggal 15 April, lan ing UK tanggal 20 May.[3]

Dhédhikasi[besut | besut sumber]

Ing panutuping judhul, filem iki didhédhikasiaké: "For brothers everywhere" (Kanggo kangmas-kangmas sak dunya ing ngendi waé).[4]

Lagu latar[besut | besut sumber]

Lagu latar ing filem iki digebyag déning Decca Records tanggal 18 Maret 2016.[5] Ing ngisor iki kacepak lelagon ing filem:

  1. "Rock N Roll Is a Risk" (Dialogue) – Jack Reynor
  2. "Stay Clean" – Motörhead
  3. "The Riddle of the Model" – Sing Street
  4. "Rio" – Duran Duran
  5. "Up" – Sing Street
  6. "To Find You" – Sing Street
  7. "Town Called Malice" – The Jam
  8. "In Between Days" – The Cure
  9. "A Beautiful Sea" – Sing Street
  10. "Maneater" – Hall & Oates
  11. "Steppin' Out" – Joe Jackson
  12. "Drive It Like You Stole It" – Sing Street
  13. "Up" (Bedroom Mix) – Sing Street
  14. "Pop Muzik" – M
  15. "Girls" – Sing Street
  16. "Brown Shoes" – Sing Street
  17. "Go Now" – Adam Levine

Réferénsi[besut | besut sumber]

  1. "Sing Street". Sundance.org. Dijupuk 19 January 2016. 
  2. "Sing Street". FilmDates.co.uk. 
  3. D'Alessandro, Anthony (23 February 2016). "Weinstein Co. Dates ‘Sing Street’ & Roberto Duran Boxing Title 'Hands of Stone'". Deadline.com. Dijupuk 23 February 2016. 
  4. Malahovska, Julia (27 February 2016). "#GFF16 Glasgow Film Festival 2016: SING STREET Review". Screen Relish. Dijupuk 31 March 2016. 
  5. "‘Sing Street’ Soundtrack Details". filemmusicreporter.com. 17 March 2016. Dijupuk 27 March 2016.