Sima (disambiguasi)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sima tegesé bisa:

Sato kéwan[besut | besut sumber]

  • Tembung krama kanggo macan

Jeneng wong[besut | besut sumber]

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

  • Sima, tlatah désa perdikan sing dibébasaké saka pajeg

Papan[besut | besut sumber]