Siemens Xelibri 4

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Siemens Xelibri 4
MèrekSiemens
Babar pisanan2003, kwartal 2
Ukuran99 x 53 x 19 mm, 70 cc (3.90 x 2.09 x 0.75 in)[1]
Bobot71 gram (2.50 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 650 mAh battery
PakatonanMonochrome graphic

101 x 65 pixels, 5 lines
Kaméra mburiNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic ringtones

Siemens Xelibri 4 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 99 x 53 x 19 mm déné boboté 71 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 101 x 65 piksel. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 650 mAh lan bisa kanggo nganti 200 jam nalika standby lan tahan 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1] Punsèl iki salah siji saka sèri Siemens Xelibri kang khusus dirancang kanthi wujud aksésoris sandhangan kang bisa kanggo nampa télpon..

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Siemens Xelibri 4 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Siemens Xelibri 4 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Siemens