Siemens M50

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Siemens M50
Siemens MT50.png
MèrekSiemens
Babar pisanan2002, Juni
Ukuran109 x 46 x 23 mm, 82 cc (4.29 x 1.81 x 0.91 in)[1]
Bobot97 gram (3.42 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion battery
PakatonanMonochrome graphic

101 x 64 pixels, 5 lines
Kaméra mburiNo
SwaraVibration; Downloadable monophonic ringtones

Siemens M50 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109 x 46 x 23 mm déné boboté 97 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 101 x 64 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion lan bisa kanggo nganti 260 jam nalika standby lan tahan 6 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1] Pilihan werna kanggo Siemens M50 ya iku chromium blue, chromium orange..

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Siemens M50 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Siemens M50 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Siemens