Siemens A57

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Siemens A57
MèrekSiemens
Babar pisanan2004, kwartal 2
Ukuran103 x 46 x 21.5 mm, 75 cc (4.06 x 1.81 x 0.85 in)[1]
Bobot84 gram (2.96 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 700 mAh battery (EBA-510)
PakatonanMonochrome graphic

101 x 64 pixels, 5 lines
Kaméra mburiNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic ringtones

Siemens A57 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 103 x 46 x 21.5 mm déné boboté 84 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 101 x 64 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 4 ya iku Stack Attack, Balloon Shooter, Move the Box, Wacko. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 700 mAh kanthi nomer sèri EBA-510 lan bisa kanggo nganti 250 jam nalika standby lan tahan 2 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Siemens A57 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Siemens A57 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Siemens