Sidat

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sidat
Anguilla rostrata
Klasifikasi èlmiah
krajan: Animalia
filum: Chordata
kelas: Actinopterygii
ordo: Anguilliformes
Subordo

Anguilloidei
Nemichthyoidei
Congroidei
Synaphobranchoidei
Lihat teks.

Sidat (ordo Anguilliformes) iku klompok iwak awujud mèmper ula. Ordo Anguilliformes dumadi saka 4 subordo, 19 famili, 110 genera, lan 400 spesies. Akèh-akèhé sidat urip ing segara nanging ana uga sawetara sing urip ing banyu tawa.

Klasifikasi[sunting | sunting sumber]

Subordo Anguilloidei

Subordo Nemichthyoidei

Subordo Congroidei

Subordo Synaphobranchoidei

Cithakan:Hewan-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sidat&oldid=830288"