Shit happens

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Shit happens yaiku tembung kasar basa Inggris sing umum digunakake minangka pengamatan eksistensial sing sederhana yen urip kebak kedadeyan sing ora bisa diprediksi, padha karo "Así es la vida" utawa "C'est la vie". Ukara kasebut minangka pangakon manawa ana kedadeyan ala tumrap wong sing ora ana sebab tartamtu.[1][2] Frasa kasebut pisanan diamati ing taun 1964, nanging ora digunakake ing publikasi cetak nganti taun 1983. Minangka alternatif, sanajan ora kurang sopan, amarga "kedadeyan kasebut".[3]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Shit happens". Psychology Today. New York. May 1995. Dibukak ing 2007-11-25.
  2. "Vic & Sade (pg 02) 1940–1941". Sound Recording. archive.org. Dibukak ing 12 September 2011.
  3. "Jeb Bush Says 'Stuff Happens' In Response to Gun Violence". ABC News. 2 October 2015.