Salat qashar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Shalat Qashar)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Salat Qashar iku salat kanthi ngringkes/ngurangi gunggung rakangat. Salat Qashar minangka bab kang ngènthèngaké kang diparingaké marang kang pinuju lelungan (safar). Déné salat kang bisa diqashar ya iku salat dzhuhur, ashar lan isya, ya iku rakangat kang asliné 4 dikurangi/diringkes dadi 2 rakangat waé.

Rujukan[besut | besut sumber]