Sfogliatella

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sfogliatella
Sfogliatelle pic.jpg
Sfogliatella
Panggonan asalItaly
Tlatah utawa prajaCampania
Woworan pokokPastry dough
VariasiMany types of fillings
Buku masakan: Sfogliatella  Médhia: Sfogliatella


fogliatella ( palafalan jroning basa Italia: [sfoʎʎaˈtɛlla], jamak: sfogliatelle ), kadhang diarani buntut lobster ing basa Inggris, [1] [2] minangka olah-olahan pastry Italia sing wujude cangkang sing asale saka Campania . Sfogliatella tegese "godhong / lapisan cilik lancip", amarga tekstur kue kaya godhong sing ditumpuk.

  1. From the Source - Italy: Italy's Most Authentic Recipes From the People That Know Them Best (2015). Lonely Planet.
  2. Bullock-Prado, Gesine (2012). Pie It Forward: Pies, Tarts, Tortes, Galettes, and Other Pastries Reinvented. Open Road Media. p. 198.