Seririt, Buleleng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Seririt, Bulèlèng)
Seririt
Kacamatan
Seririt iku kapernah ing Bali
Seririt
Seririt
Seririt iku kapernah ing Indonésia
Seririt
Seririt
Koordhinat: 8°14′47″S 114°54′42″E / 8.24652°S 114.91177°E / -8.24652; 114.91177Koordhinat: 8°14′47″S 114°54′42″E / 8.24652°S 114.91177°E / -8.24652; 114.91177
Nagara  Indonésia
Provinsi Bali
Kabupatèn Buleleng
Kodhe laladan
administrasi
51.08.02

Seririt iku kacamatan ing Kabupatèn Buleleng.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31. 

Cithakan:Kabupatèn Buleleng