Seririt, Buleleng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Seririt, Bulèlèng)
Jump to navigation Jump to search
Seririt
Kacamatan
Seririt is located in Bali
Seririt
Seririt
Seririt is located in Indonésia
Seririt
Seririt
Koordhinat: 8°14′47″S 114°54′42″E / 8.24652°S 114.91177°E / -8.24652; 114.91177Koordhinat: 8°14′47″S 114°54′42″E / 8.24652°S 114.91177°E / -8.24652; 114.91177
Nagara  Indonésia
Provinsi Bali
Kabupatèn Buleleng
Kodhe laladan
administrasi
51.08.02

Seririt iku kacamatan ing Kabupatèn Buleleng.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31. 

Cithakan:Kabupatèn Buleleng