Sepanjang, Sapeken, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sepanjang
Désa
Sepanjang kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Sepanjang
Sepanjang
Sepanjang kapernah ing Jawa Wétan
Sepanjang
Sepanjang
Sepanjang kapernah ing Indonésia
Sepanjang
Sepanjang
Koordhinat: 7°10′33″S 115°48′32″E / 7.17584°S 115.80901°E / -7.17584; 115.80901Koordhinat: 7°10′33″S 115°48′32″E / 7.17584°S 115.80901°E / -7.17584; 115.80901
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanSapeken
Kodhe laladan
administrasi
35.29.25.2001

Sepanjang iku désa ing Kacamatan Sapeken, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Sapeken, Sumenep