Seo Jae-pil

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Seo Jae-pil, 1896

Seo Jae-pil (Koréa: 서재필 徐載弼, lair ing Bosung,(saiki Cheonra Kidul), Koréa Kidul, 7 Januari 1864 – tilar donya ing Media, Philadelphia, Koréa Kidul, 5 Januari 1951 kanthi yuswa 87 taun) ana resistance Pejuang lan pulitikus, wartawan, liberalisme filsuf, dhokter anatomi Saka Koréa. pisanan sipil tengen pejuang saka Koréa Kidul.

Ing taun 1896, tinemu saka Independen News(독립신문 獨立新聞), kamardikan klub(독립협회 獨立協會), sepuluh èwu wong klub(만민공동회 萬民共同會). amreican jenengé Philip Jaisohn, Philip Jason.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.