Sensus Amérika Sarékat 2000

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sènsus Amérikah Sarékat taun 2000 utawa Sensus ka-22 iku pangitungan cacahing pedunung AS ing taun 2000 déning Biro Sensus AS.

Pranala njaba[besut | besut sumber]