Sensus Amérika Sarékat 2000

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Sènsus Amérika Sarékat taun 2000 utawa Sensus ka-22 iku pangitungan cacahing pedunung AS ing taun 2000 déning Biro Sensus AS.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.