Sensus Amérika Sarékat 2000

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Sènsus Amérika Sarékat taun 2000 utawa Sensus ka-22 iku pangitungan cacahing pedunung AS ing taun 2000 déning Biro Sensus AS.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]